Ik geef je graag advies en laat je de mogelijkheden van Infrarood Natuursteen Verwarming zien. Bel mij terug.

Infrarood Natuursteen Verwarming

Het werkt zoals de zon / Je bent klaar voor de toekomst

Infrarood straling

Wanneer we het hebben over straling dan denken we vaak niet direct aan elektromagnetische straling. Zonder elektromagnetische straling is leven op aarde echter onmogelijk. Infrarood warmtestraling meestal aangeduid als Infrarood straling is een elektromagnetische straling net zoals zichtbaar licht. Veruit het grootste deel van de Infrarode straling en het zichtbare licht op aarde is afkomstig van de zon. Van alle elektromagnetische zonnestraling bereikt 53% het aardoppervlak in de vorm van Infrarood straling, 44% als zichtbaar licht en 3% als ultraviolet straling. Infrarood straling is onzichtbaar voor het oog maar wel waarneembaar door het lichaam of op de huid en wordt ervaren in de vorm van warmte. Elk object dat warmer is dan de omgevingstemperatuur zendt Infrarode straling uit. Omgekeerd geldt dat elk object dat kouder is dan de omgevingstemperatuur Infrarode straling absorbeert. De temperatuur van een object ontstaat doordat atomen en moleculen in het object bewegen. De warmte van een object is afhankelijk van de gemiddelde bewegingssnelheid van de atomen en moleculen. Hoe hoger of lager de gemiddelde bewegingssnelheid van de atomen en moleculen hoe warmer of kouder het object is.

Hoe werkt Infrarood Natuursteen Verwarming

De warmtestralen van Infrarood Natuursteen Verwarming dringen door tot in onze lichaamscellen waarbij ze energie afstaan en atomen en moleculen in beweging brengen. Hierdoor wordt in ons lichaam warmte opgewekt zonder de omgevingslucht te verwarmen. Er gaat geen energie verloren. Je lichaam warmt op maar de temperatuur van de omgevingslucht blijft aangenaam.

Wilt u meer weten neem dan contact op of kom langs in onze showroom. Dan bespreken we uw wensen en bekijken we de mogelijkheden. Ik geef u graag vrijblijvend advies.

Bel me op +31 (0) 627171130

of

 stuur me een bericht.